HTML

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálási szolgáltatásunk segítségével most az Ön vállalkozása is a legjobbak között lehet!

Friss topikok

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

2012.04.25. 08:49 :: xhuhu

Pontkom Stúdió Kft.
Sikerdíjas keresőoptimalizálás
http://www.keresooptimalizalas.org/

Napjainkban az Internet világát dinamikus fejlődés és rendkívül gyors változás jellemzi. Bizonyára Ön is tapasztalta már a világhálón levő fokozott versenyt, ahol csak azok a cégek tudnak érvényesülni, amelyek a lehető leggyorsabban tudnak alkalmazkodni az egyes változásokhoz. Keresőoptimalizálási szolgáltatásunk segítségével most az Ön vállalkozása is a legjobbak között lehet!

Vállalkozása sikerének kulcsa – a jó helyezés elérése!

Tudta, hogy a keresők rangsorában való jó helyezés létfontosságú szerepet játszik? Az internetes felhasználók 90 százaléka ugyanis a különböző keresőprogramokon (Google, Bing, stb.) keresztül fogják honlapját megtalálni. Az emberek ugyanakkor csupán az első húsz találatból fogják kiválasztani azt a céget, amelynek termékét megvásárolják, illetve szolgáltatását igénybe veszik. Egyszóval: minél jobb helyezést tud elérni a találati listában, annál nagyobb forgalmat, konverziót remélhet.

Ismerjék meg minél többen honlapját!

A Pontkom Stúdió Kft. keresőoptimalizálási szolgáltatása segítségével honlapja vonzóbb lesz a felhasználók számára. A professzionális linképítésnek köszönhetően sokkal több, releváns oldalról szerezhet hivatkozásokat weboldalára, így akár meg is sokszorozhatja honlapja forgalmát. Az igényesen kialakított és releváns tartalommal rendelkező felhasználóbarát weboldal hatására pedig jóval hosszabb időt fognak a látogatók az Ön oldalán tölteni. A több elégedett látogató pedig több ügyfelet jelent.

Pontkom Stúdió Kft. – A webstratégia szakértői!

Cégünk 2005-től folytat sikerdíjas keresőoptimalizálást. A Pontkom Stúdió Kft. fő tevékenységi köre a számítástechnika, amely a keresőoptimalizálás mellett, magában foglalja a honlap készítést, a tanácsadást, valamint a tárhely- illetve domain regisztrációt is. Cégünk Hivatalos Domain Regisztrátor. Mivel teljes munkaidőben és hivatásszerűen foglalkozunk keresőoptimalizálással, így nyugodtan ránk bízhatja honlapja optimalizálását. Tevékenységünk eredményességét ügyfeleink elégedettsége jelzi. Eddigi pályafutásunk során, több mint 6000 ügyféllel dolgozhattunk együtt, amely kliensek legnagyobb része évek óta meglevő ügyfelünknek számít.

Kezébe adjuk a siker kulcsát!

Az ügyfeleinkkel való kapcsolatban a bizalom és a nyitottság magától értetődő számunkra. Szeretné tudni, mi kell egy sikeres weboldal létrehozásához és működtetéséhez? Mi elmondjuk Önnek, valamint kérésére be is állítjuk oldalát. Segítségünkkel nem csak új látogatókat, hanem új ügyfeleket is szerezhet, hiszen legfontosabb szempontunk, hogy Ön profitálhasson honlapja első helyezéséből!

Velünk hosszú távon is a legjobbak között lehet!

Bizonyára Ön is találkozott már olyan SEO cégekkel, akik egy hónapon belül azt ígérték, hogy az első találati helyre juttatják oldalát. A legtöbbször tisztességtelen technikák alkalmazásával elért "villámeredmények" azonban nem lesznek tartósak, rosszabb esetben pedig akár helyrehozhatatlan károkat is okozhatnak weboldala számára. Mi nem ígérünk olyat, amit nem tudunk megtartani! A keresőoptimalizálás során weboldalát a választott kulcsszavakra fokozatosan léptetjük előre a keresők listáján. Mivel munkánk során kizárólag tisztességes, White-hat SEO technológiákat használunk, így nem fordulhat elő, hogy a keresőmotorok megbüntessék oldalát.

Lépjen költséghatékonyan előre!

A Pontkom Stúdió Kft.-nél többféle keresőoptimalizálás-megbízás közül választhat. A különböző SEO csomagokkal az induló kisvállalkozásoktól kezdve, az évek óta működő nagy cégekig biztosan megtalálhatja az Ön cége számára leginkább megfelelő megoldást. Próbálja ki sikerdíjas keresőoptimalizálás megbízásunkat! Itt ugyanis csak abban az esetben kell fizetnie, amennyiben honlapja a megadott időn belül az első tíz találat között szerepel.
Tevékenységünkre garanciát vállalunk, az elért eredményekről pedig heti rendszerességgel részletes tájékoztatást is küldünk.

Sikerdíjas Keresőoptimalizálás Garanciával.

komment

Címkék: seo keresőoptimalizálás keresőoptimalizálás sikerdíjas seo optimalizálás

süti beállítások módosítása