HTML

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálási szolgáltatásunk segítségével most az Ön vállalkozása is a legjobbak között lehet!

Friss topikok

Professzionális keresőoptimalizálás

2013.03.18. 12:18 :: xhuhu

Pontkom Stúdió Kft.
Professzionális keresőoptimalizálás
http://www.keresooptimalizalas.org/

pontkom logó

Tetszik vagy sem, de a jól megtervezett honlap önmagában semmit sem fog érni! Ha ugyanis weboldalunk nem rendelkezik megfelelő keresőmotor támogatással, akkor feleslegesen hozunk létre csillogó kinézetű, és megannyi funkcióval rendelkező weboldalt.

A sikeres online megjelenés titka, hogy a felhasználóknál, valamint a keresőmotoroknál is jól szerepeljünk. A Pontkom Stúdió olyan keresőoptimalizálási szolgáltatást kínál az Ön számára is, amellyel az eddigieknél jóval több látogatót szerezhet oldalára, valamint a keresőkben is előkelő helyen végezhet.

Mit is jelent a sikeres keresőoptimalizálás?

Az eredményes SEO tevékenység a megfelelő honlap szövegek írásától a minőségi hivatkozások létrehozásáig számos tevékenységet foglal magában. Alapvetően a keresőoptimalizálással kapcsolatos feladatokat két részre oszthatjuk. Amíg a weboldalunkon belüli teendőket az úgynevezett on-page SEO segítségével végezhetjük el, addig a linképítéssel honlapunk külső kapcsolatait építhetjük és fejleszthetjük.

Ha érdekli, hogy mit jelent szerintünk a professzionális és etikus SEO, akkor szánjon ránk néhány percet, hogy megismerkedhessen keresőoptimalizálási és linképítési szolgáltatásainkkal!

1. Optimalizálás csomagok alapján – Ahány cég, annyi SEO megoldás

A Pontkom Stúdió különféle keresőoptimalizálási csomagokat ajánl ügyfelei számára. Nem számít, hogy magánvállalkozással vagy sok embert foglalkoztató céggel rendelkezik. Sokféle ajánlatunk közül biztosan meg fogja találni a vállalkozása profiljához és lehetőségeihez illőt. Keresőoptimalizálási szolgáltatásunk során a kulcsszavak elemzését, a weboldal megfelelő beállítását, a linképítést, a konverziófigyelést, valamint az eredmények ismeretében történő finomításokat egyaránt elvégezzük. Az előre fizetendő, havi díj nélküli keresőoptimalizálási csomagok a kapcsolódó szolgáltatások (pl. beajánlott linkek száma, létrehozása, SEO, tanácsadás stb.) szerint különbözhetnek.    

2. Sikerdíjas megbízás – Egy biztos SEO megoldás!

Ha valóban kockázatmentes keresőoptimalizálási megoldást szeretne, akkor a sikerdíjas megbízás tökéletes megoldás lehet. Sok más szolgáltatóval szemben ugyanis mi csak akkor kérünk pénzt a munkánkért, amennyiben a keresőoptimalizálással valódi eredményeket tudunk produkálni. Ami azt jelenti, hogy ügyfeleinknek csak akkor kell fizetniük, amennyiben munkánkkal az általuk választott kulcsszavakra, az előre – szerződés szerint – rögzített helyezést sikerült elérnünk a keresőben. Mivel a sikerdíjat utólag számlázzuk ki, így a keresőoptimalizálás előzetes befektetést nem igényel a cégtulajdonosok részéről. Sikerdíjas SEO megbízásunkat így azoknak is tudjuk ajánlani, akik korábban más szolgáltatóban már csalódtak, s most kockázatmentesen szeretnék honlapjukat előre juttatni a keresők listáján.

3. Egyszeri helyezés elérése – Az egyszerű megoldások híveinek!

Akik nem szeretnék hosszú távra tervezni a keresőoptimalizálást, azoknak az egyszeri helyezés elérését ajánljuk. Ilyenkor az ügyfelünk által választott kulcsszavakra érjük el, hogy az oldal meghatározott helyezéssel szerepeljen a keresőben. A teljesítés időtartamát, valamint az elérendő helyezést egyaránt szerződésben rögzítjük, amelynek mindössze 50 százalékát kell előre fizetni. A teljes összeget a szerződésben rögzített feltételek teljesítése után kell kiegyenlíteni. Az egyszeri helyezés elérésének előnye, hogy az általunk alkalmazott fix áraknak köszönhetően a keresőoptimalizálási költségek előre tervezhetővé válnak. Ezzel a megoldással azonban nem garantálhatjuk, hogy folyamatos eredményeket fog elérni a keresőoptimalizálásban.

4. Jutalékos optimalizálás webáruházakhoz – Kockázatok és előzetes költségek nélkül…

Manapság egyre népszerűbbek a webáruházak, amelyek új utat jelenhetnek a vásárlásban. Segítségével ugyanis sokkal gyorsabban, egyszerűbben, valamint kényelmesebben tudják a felhasználók megvásárolni a kiválasztott termékeket, illetve igénybe venni a kívánt szolgáltatásokat. Szolgáltatásunk igénybevételével kockázatok és előzetes költségek nélkül növelheti webáruháza forgalmát. Cégünk a sikerdíjas keresőoptimalizáláshoz hasonló fizetési konstrukciót alakított ki a webáruházak optimalizálásánál. A jutalékos rendszerben így csak akkor kell fizetnie az elvégzett munkáért amennyiben látogatói vásároltak is virtuális üzletéből.

5. Fordított keresőoptimalizálás – Segítünk kivédeni a rosszindulatú támadásokat!

Kétségtelen, hogy napjainkban a világhálón is egyre élesebbé válik a verseny. Sajnos emiatt egyre gyakrabban fordul elő, hogy valamelyik versenytársunk tisztességtelen eszközökhöz folyamodik, és rosszindulatú cikkeket tesz közzé rólunk a világhálón.

Bár a tartalmak eltávolítása érdekében legtöbbször az ilyen problémát jogi útra is szokták terelni, legtöbbször a bíróság döntéséig hónapok vagy akár évek is eltelhetnek. Közben a rólunk írt negatív tartalmak folyamatosan kedvezőtlen hatást fognak gyakorolni honlapunk forgalmára.

Ilyen esetekben jobb megoldás a fordított keresőoptimalizálás, amellyel egyszerűbben és gyorsabban tudjuk el távolítani a cégünk jó hírnevét sértő írásokat.

A Pontkom Stúdió olyan minőségi tartalmakat hoz létre, amely felveszi a verseny a rosszindulatú írásokkal. Az egyedi leírásoknak köszönhetően a vállalkozásunk által publikált írások számottevően előrébb fognak kerülni a keresőben a negatív tartalmakhoz képest.

A megbízás időtartama alatt a világhálón közzétett cikkeket, illetve bejegyzéseket – az ügyfelünk által választott kulcsszavakra nézve – a Google Alerts program segítségével figyeljük, amellyel elejét vehetjük a további rosszindulatú támadásoknak.

Linképítési szolgáltatások:

Legyen szó ügyfeleiről, partnereiről, vagy az iparágbeli más szereplőkről, velünk hatékonyan megalapozhatja honlapja tekintélyét! A Pontkom Stúdió számos linképítési és látogatottsági növelési módszert kínál ügyfelei számára. A minőségi hivatkozásoknak köszönhetően így sokkal többen ismerhetik meg oldalunkat, valamint a keresőmotoroknál is jobban szerepelhetünk.

6. Magyar katalógusban való regisztrálás – Több oldal, több látogatót jelent…

Minden linképítés alapja lehet a releváns katalógusokba való ajánlás. Cégünk az ügyfél által választott kulcsszavak alapján nyújtja be az adott weboldalt magyar linkkatalógusokba, amelyek mindegyike jelentős PageRankkel (PR6-PR10) bír. Igény szerint a linkekhez szükséges szövegeket is megfogalmazzuk. A linképítést minden esetben kézzel végezzük, vagyis nem használunk a hivatkozások létrehozásához szoftvert. Hivatkozásaink 90-100 százalék közötti elfogadási aránnyal bírnak.

7. Céges adatgyűjtő weboldalakra való regisztráció – Mert a jó üzletnek is kell cégér!

Amíg a linkkatalógusok nagy segítséget jelenthetnek a forgalomszerzésben, a céges adatgyűjtő oldalakra való regisztrációval honlapunk hitelességét is növelhetjük. Az egyes iparági szereplőktől szerzett oldalak elérhetőségével pedig weboldalunkat olyan tudásbázissá is fejleszthetjük, amely további látogatókat fog vonzani a céges honlapunkra. Cégünk egyszeri megbízás keretén belül vállalja, hogy több mint 50 ingyenes cégkatalógusba ajánlja be ügyfelei weboldalát.

8. Blog bejegyzés és a blog népszerűsítés – Tudatos kapcsolatteremtőknek!

Amíg napjainkban a felhasználók által létrehozott blogok a „nép hangját” jelentik, az ilyen oldalak a vállalkozások számára is az online jelenlétük hatékony támogatását jelenthetik.

Nem csoda hát, hogy egyre többen hoznak létre céges blogokat is. A tapasztalatok szerint ugyanis az innét származó információkat hitelesebbnek fogják ítélni a felhasználók, mintha a vállalat oldalán látnák őket. A blogokon levő látogatói kommentek segítségével ugyanakkor jobban megismerhetjük, mit is gondolnak vásárlóink vállalkozásunkról. A blog oldalakat pedig a keresők is rendszeresen feltérképezik, így az itteni írások az új látogatók szerzésének szempontjából is hasznosak lehetnek.

A Pontkom Stúdió 300 szavas magyar vagy angol nyelvű PR-cikk vagy normál cikk készítésével vállalja blog oldal létrehozását. Mivel a blog oldalról 1-2 link közvetlenül is a céges honlapra fog mutatni, így az itteni cikkek hatékonyan segítséget jelentenek a forgalom szerzésében. Szolgáltatásunk a blog bejegyzés azonnali link megosztó portálokon, valamint közösségi oldalakon való népszerűsítését is tartalmazza. A megbízás típusától függően hosszabb cikkek, valamint havi rendszerességgel megjelenő cikkek írásra is van lehetőség.

9. Microsite készítés – Célirányos megoldások kedvelőinek!

Akik vállalkozásuk tevékenységéből kifolyólag nem szeretnének teljes weboldallal rendelkezni, azoknak az online jelenlét gyorsabb és olcsóbb megoldását ajánljuk.

A microsite-ok olyan 1-2 oldalas weboldalt jelentenek, amelyen rövid és lényegre törő módon mutathatjuk be cégünk profilját. Lényegében hasonlónak tekinthetők, mint a blogok, ám hozzájuk képest – a keresőbarát URL-cím miatt – sokkal egyszerűbb lesz a világhálón való népszerűsítésük.

Cégünk microsite készítés szolgáltatása egy 300 szavas cikket tartalmazó microsite létrehozását foglalja magában. Az oldal illetve a cikk elérhetőségét 20 db azonnali megosztás, 10 db közösségi megosztás, valamint 150 db web2-es megosztás formájában terjesztjük.

10. Videó marketing – Az igazán hatékony márkaépítéshez!

Kétségtelen, hogy a szöveges tartalmakhoz képest sokkal többet mutathatunk meg látogatóinak videók segítségével. Ezek az audiovizuális tartalmak a felhasználók egyszerre több érzékszervére hatnak, valamint a cég hitelességének növelésében is segítenek.

Főleg azoknak az újonnan induló kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk videó készítés szolgáltatásunkat, akik szeretnék minél több emberrel professzionális módon megismertetni a üzletüket, valamint az általuk kínált termékeket vagy szolgáltatásukat.

Mivel a tapasztalatok szerint valamennyi típusú tartalom közül az internetezők leginkább a videókat osztják meg, ezért ezeket meglevő oldalak forgalmának fellendítéséhez is használhatjuk. Az ilyen tartalmakkal hatékonyan lehet megismertetni, valamint népszerűsíteni a cégünk által képviselt márkát, különösen, ha más brand építési lehetőségeket már kimerítettünk

A Pontkom Stúdió a legmodernebb technikák segítségével vállalja a promóciós videók elkészítését. Szolgáltatásunk a 20-30 másodperces hosszúságú tartalmak 5 legnépszerűbb videó megosztó portálra való feltöltését, valamint a linkmegosztó- és közösségi oldalakon történő népszerűsítését is tartalmazza.

11. Hirdetés feladása – Hagyományos technikák online köntösben

Nem túlzás azt állítanunk, hogy az apróhirdetések kortalan és töretlen népszerűségnek örvendenek. Mivel a világháló az emberek többsége számára a különféle oldalakon való keresésről, szörfözésről szól, így a felhasználók szeretnek böngészni a kedvező áru, illetve az akciós ajánlatok között.

Míg az apróhirdetések kedvező hatással lehetnek weboldalunk látogatottságára, másodlagos előnyként a keresőmotorok támogatását is elnyerhetjük. Azokról az oldalakról, ahol szerepel hirdetésünk, így nagyobb eséllyel fognak a felhasználók a mi honlapunkra is rátalálni, az általunk hirdetett termékeket, valamint szolgáltatásokat pedig a keresők is előrébb rangsorolhatják. Fontos tudnivaló ugyanakkor, hogy az apróhirdetések feladása elsődlegesen a látogatók szerzésére irányul, s ezektől csak járulékos előnyként remélhetjük a pozíció javulását.

Cégünk minden esetben kézzel végzi az online apróhirdetések feladását, amelyek 30 nap időtartamig érvényesek. A szerződésben 100 db apróhirdetés feladására vállalunk kötelezettséget, amelyek igény szerint meghosszabbíthatók.

12. Dokumentumok megosztása és közösségi linképítés – A komplex megoldások kedvelőinek!

Hasonlóan a keresőoptimalizálás legtöbb területéhez, napjainkra a linképítési módszerek is teljes mértékben átalakultak. Ma már nem egyetlen technika alkalmazásától lesznek eredményesek SEO törekvéseink. Sokkal inkább igaz, hogy a sikerhez komplex linképítési fogásokat kell alkalmaznunk.

Cégünk az aktuális SEO trendekhez igazodva folyamatosan korszerű és biztonságos megoldások kínál a linképítéshez. A hivatkozások népszerűsítéséhez alapvetően két csomagot ajánlunk:

1. Ügyfeleink instrukciói alapján újságíró kollégánk egyedi magyar vagy angol nyelvű 300 szavas terjedelmű cikket ír. Az írás Ön által választott kulcsszavakra, valamint témára nézve egyaránt releváns lesz. Az elkészült cikket – képekkel, valamint az oldalra mutató linkekkel kiegészítve – a 20 legnépszerűbb dokumentum megosztó oldalakon népszerűsítjük. Ezen oldalak mindegyike magas – PR6 és PR10 közötti – PageRank értékkel rendelkezik.

2. Cégét, illetve honlapját 20 db rendkívül értékes – PR8 és PR10 közötti PageRank értékkel bíró – közösségi oldalon regisztráljuk, valamint a rendelkezésünkre álló adatok alapján ezeken az oldalakon a vállalkozása profilját is elkészítjük. Szolgáltatásunk ezekben a profilokban az oldalra jellemző legfontosabb 2-3 link megosztását is tartalmazza.

Pontkom Stúdió Kft

Sikerre visszük honlapját!

A Pontkom Stúdió Kft. több éves tapasztalatának köszönhetően pontosan tudja, hogy mi szükséges a sikeres online jelenléthez. Cégünk minden kis-és középvállalkozás honlapja számára hatékony optimalizálási és fejlesztési tervet kínál. Az optimalizálás során 100 százalékban etikus, white-hat SEO módszereket alkalmazunk. Mivel eddig tevékenységünk során már több, mint 5000 ügyféllel dolgozhattunk együtt, így olyan megoldásokat tudunk Önnek is kínálni, amelyek a lehető legteljesebb mértékig figyelembe veszik az adott vállalkozás sajátosságait.

Munkánk során arra törekszünk, hogy professzionális szolgáltatásokat és teljes körű megoldásokat nyújtsunk minden ügyfelünk részére, hiszen jelmondatunk is ezt tükrözni:

A Pontkom Stúdió – A keresőmarketing szakértője!

komment

Címkék: seo keresőoptimalizálás online marketing linképítés pontkom stúdió kft

süti beállítások módosítása