HTML

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálási szolgáltatásunk segítségével most az Ön vállalkozása is a legjobbak között lehet!

Friss topikok

Professzionális keresőoptimalizálás

2013.03.18. 12:18 :: xhuhu

Pontkom Stúdió Kft.
Professzionális keresőoptimalizálás
http://www.keresooptimalizalas.org/

pontkom logó

Tetszik vagy sem, de a jól megtervezett honlap önmagában semmit sem fog érni! Ha ugyanis weboldalunk nem rendelkezik megfelelő keresőmotor támogatással, akkor feleslegesen hozunk létre csillogó kinézetű, és megannyi funkcióval rendelkező weboldalt.

A sikeres online megjelenés titka, hogy a felhasználóknál, valamint a keresőmotoroknál is jól szerepeljünk. A Pontkom Stúdió olyan keresőoptimalizálási szolgáltatást kínál az Ön számára is, amellyel az eddigieknél jóval több látogatót szerezhet oldalára, valamint a keresőkben is előkelő helyen végezhet.

Mit is jelent a sikeres keresőoptimalizálás?

Az eredményes SEO tevékenység a megfelelő honlap szövegek írásától a minőségi hivatkozások létrehozásáig számos tevékenységet foglal magában. Alapvetően a keresőoptimalizálással kapcsolatos feladatokat két részre oszthatjuk. Amíg a weboldalunkon belüli teendőket az úgynevezett on-page SEO segítségével végezhetjük el, addig a linképítéssel honlapunk külső kapcsolatait építhetjük és fejleszthetjük.

Ha érdekli, hogy mit jelent szerintünk a professzionális és etikus SEO, akkor szánjon ránk néhány percet, hogy megismerkedhessen keresőoptimalizálási és linképítési szolgáltatásainkkal!

1. Optimalizálás csomagok alapján – Ahány cég, annyi SEO megoldás

A Pontkom Stúdió különféle keresőoptimalizálási csomagokat ajánl ügyfelei számára. Nem számít, hogy magánvállalkozással vagy sok embert foglalkoztató céggel rendelkezik. Sokféle ajánlatunk közül biztosan meg fogja találni a vállalkozása profiljához és lehetőségeihez illőt. Keresőoptimalizálási szolgáltatásunk során a kulcsszavak elemzését, a weboldal megfelelő beállítását, a linképítést, a konverziófigyelést, valamint az eredmények ismeretében történő finomításokat egyaránt elvégezzük. Az előre fizetendő, havi díj nélküli keresőoptimalizálási csomagok a kapcsolódó szolgáltatások (pl. beajánlott linkek száma, létrehozása, SEO, tanácsadás stb.) szerint különbözhetnek.    

2. Sikerdíjas megbízás – Egy biztos SEO megoldás!

Ha valóban kockázatmentes keresőoptimalizálási megoldást szeretne, akkor a sikerdíjas megbízás tökéletes megoldás lehet. Sok más szolgáltatóval szemben ugyanis mi csak akkor kérünk pénzt a munkánkért, amennyiben a keresőoptimalizálással valódi eredményeket tudunk produkálni. Ami azt jelenti, hogy ügyfeleinknek csak akkor kell fizetniük, amennyiben munkánkkal az általuk választott kulcsszavakra, az előre – szerződés szerint – rögzített helyezést sikerült elérnünk a keresőben. Mivel a sikerdíjat utólag számlázzuk ki, így a keresőoptimalizálás előzetes befektetést nem igényel a cégtulajdonosok részéről. Sikerdíjas SEO megbízásunkat így azoknak is tudjuk ajánlani, akik korábban más szolgáltatóban már csalódtak, s most kockázatmentesen szeretnék honlapjukat előre juttatni a keresők listáján.

3. Egyszeri helyezés elérése – Az egyszerű megoldások híveinek!

Akik nem szeretnék hosszú távra tervezni a keresőoptimalizálást, azoknak az egyszeri helyezés elérését ajánljuk. Ilyenkor az ügyfelünk által választott kulcsszavakra érjük el, hogy az oldal meghatározott helyezéssel szerepeljen a keresőben. A teljesítés időtartamát, valamint az elérendő helyezést egyaránt szerződésben rögzítjük, amelynek mindössze 50 százalékát kell előre fizetni. A teljes összeget a szerződésben rögzített feltételek teljesítése után kell kiegyenlíteni. Az egyszeri helyezés elérésének előnye, hogy az általunk alkalmazott fix áraknak köszönhetően a keresőoptimalizálási költségek előre tervezhetővé válnak. Ezzel a megoldással azonban nem garantálhatjuk, hogy folyamatos eredményeket fog elérni a keresőoptimalizálásban.

4. Jutalékos optimalizálás webáruházakhoz – Kockázatok és előzetes költségek nélkül…

Manapság egyre népszerűbbek a webáruházak, amelyek új utat jelenhetnek a vásárlásban. Segítségével ugyanis sokkal gyorsabban, egyszerűbben, valamint kényelmesebben tudják a felhasználók megvásárolni a kiválasztott termékeket, illetve igénybe venni a kívánt szolgáltatásokat. Szolgáltatásunk igénybevételével kockázatok és előzetes költségek nélkül növelheti webáruháza forgalmát. Cégünk a sikerdíjas keresőoptimalizáláshoz hasonló fizetési konstrukciót alakított ki a webáruházak optimalizálásánál. A jutalékos rendszerben így csak akkor kell fizetnie az elvégzett munkáért amennyiben látogatói vásároltak is virtuális üzletéből.

5. Fordított keresőoptimalizálás – Segítünk kivédeni a rosszindulatú támadásokat!

Kétségtelen, hogy napjainkban a világhálón is egyre élesebbé válik a verseny. Sajnos emiatt egyre gyakrabban fordul elő, hogy valamelyik versenytársunk tisztességtelen eszközökhöz folyamodik, és rosszindulatú cikkeket tesz közzé rólunk a világhálón.

Bár a tartalmak eltávolítása érdekében legtöbbször az ilyen problémát jogi útra is szokták terelni, legtöbbször a bíróság döntéséig hónapok vagy akár évek is eltelhetnek. Közben a rólunk írt negatív tartalmak folyamatosan kedvezőtlen hatást fognak gyakorolni honlapunk forgalmára.

Ilyen esetekben jobb megoldás a fordított keresőoptimalizálás, amellyel egyszerűbben és gyorsabban tudjuk el távolítani a cégünk jó hírnevét sértő írásokat.

A Pontkom Stúdió olyan minőségi tartalmakat hoz létre, amely felveszi a verseny a rosszindulatú írásokkal. Az egyedi leírásoknak köszönhetően a vállalkozásunk által publikált írások számottevően előrébb fognak kerülni a keresőben a negatív tartalmakhoz képest.

A megbízás időtartama alatt a világhálón közzétett cikkeket, illetve bejegyzéseket – az ügyfelünk által választott kulcsszavakra nézve – a Google Alerts program segítségével figyeljük, amellyel elejét vehetjük a további rosszindulatú támadásoknak.

Linképítési szolgáltatások:

Legyen szó ügyfeleiről, partnereiről, vagy az iparágbeli más szereplőkről, velünk hatékonyan megalapozhatja honlapja tekintélyét! A Pontkom Stúdió számos linképítési és látogatottsági növelési módszert kínál ügyfelei számára. A minőségi hivatkozásoknak köszönhetően így sokkal többen ismerhetik meg oldalunkat, valamint a keresőmotoroknál is jobban szerepelhetünk.

6. Magyar katalógusban való regisztrálás – Több oldal, több látogatót jelent…

Minden linképítés alapja lehet a releváns katalógusokba való ajánlás. Cégünk az ügyfél által választott kulcsszavak alapján nyújtja be az adott weboldalt magyar linkkatalógusokba, amelyek mindegyike jelentős PageRankkel (PR6-PR10) bír. Igény szerint a linkekhez szükséges szövegeket is megfogalmazzuk. A linképítést minden esetben kézzel végezzük, vagyis nem használunk a hivatkozások létrehozásához szoftvert. Hivatkozásaink 90-100 százalék közötti elfogadási aránnyal bírnak.

7. Céges adatgyűjtő weboldalakra való regisztráció – Mert a jó üzletnek is kell cégér!

Amíg a linkkatalógusok nagy segítséget jelenthetnek a forgalomszerzésben, a céges adatgyűjtő oldalakra való regisztrációval honlapunk hitelességét is növelhetjük. Az egyes iparági szereplőktől szerzett oldalak elérhetőségével pedig weboldalunkat olyan tudásbázissá is fejleszthetjük, amely további látogatókat fog vonzani a céges honlapunkra. Cégünk egyszeri megbízás keretén belül vállalja, hogy több mint 50 ingyenes cégkatalógusba ajánlja be ügyfelei weboldalát.

8. Blog bejegyzés és a blog népszerűsítés – Tudatos kapcsolatteremtőknek!

Amíg napjainkban a felhasználók által létrehozott blogok a „nép hangját” jelentik, az ilyen oldalak a vállalkozások számára is az online jelenlétük hatékony támogatását jelenthetik.

Nem csoda hát, hogy egyre többen hoznak létre céges blogokat is. A tapasztalatok szerint ugyanis az innét származó információkat hitelesebbnek fogják ítélni a felhasználók, mintha a vállalat oldalán látnák őket. A blogokon levő látogatói kommentek segítségével ugyanakkor jobban megismerhetjük, mit is gondolnak vásárlóink vállalkozásunkról. A blog oldalakat pedig a keresők is rendszeresen feltérképezik, így az itteni írások az új látogatók szerzésének szempontjából is hasznosak lehetnek.

A Pontkom Stúdió 300 szavas magyar vagy angol nyelvű PR-cikk vagy normál cikk készítésével vállalja blog oldal létrehozását. Mivel a blog oldalról 1-2 link közvetlenül is a céges honlapra fog mutatni, így az itteni cikkek hatékonyan segítséget jelentenek a forgalom szerzésében. Szolgáltatásunk a blog bejegyzés azonnali link megosztó portálokon, valamint közösségi oldalakon való népszerűsítését is tartalmazza. A megbízás típusától függően hosszabb cikkek, valamint havi rendszerességgel megjelenő cikkek írásra is van lehetőség.

9. Microsite készítés – Célirányos megoldások kedvelőinek!

Akik vállalkozásuk tevékenységéből kifolyólag nem szeretnének teljes weboldallal rendelkezni, azoknak az online jelenlét gyorsabb és olcsóbb megoldását ajánljuk.

A microsite-ok olyan 1-2 oldalas weboldalt jelentenek, amelyen rövid és lényegre törő módon mutathatjuk be cégünk profilját. Lényegében hasonlónak tekinthetők, mint a blogok, ám hozzájuk képest – a keresőbarát URL-cím miatt – sokkal egyszerűbb lesz a világhálón való népszerűsítésük.

Cégünk microsite készítés szolgáltatása egy 300 szavas cikket tartalmazó microsite létrehozását foglalja magában. Az oldal illetve a cikk elérhetőségét 20 db azonnali megosztás, 10 db közösségi megosztás, valamint 150 db web2-es megosztás formájában terjesztjük.

10. Videó marketing – Az igazán hatékony márkaépítéshez!

Kétségtelen, hogy a szöveges tartalmakhoz képest sokkal többet mutathatunk meg látogatóinak videók segítségével. Ezek az audiovizuális tartalmak a felhasználók egyszerre több érzékszervére hatnak, valamint a cég hitelességének növelésében is segítenek.

Főleg azoknak az újonnan induló kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk videó készítés szolgáltatásunkat, akik szeretnék minél több emberrel professzionális módon megismertetni a üzletüket, valamint az általuk kínált termékeket vagy szolgáltatásukat.

Mivel a tapasztalatok szerint valamennyi típusú tartalom közül az internetezők leginkább a videókat osztják meg, ezért ezeket meglevő oldalak forgalmának fellendítéséhez is használhatjuk. Az ilyen tartalmakkal hatékonyan lehet megismertetni, valamint népszerűsíteni a cégünk által képviselt márkát, különösen, ha más brand építési lehetőségeket már kimerítettünk

A Pontkom Stúdió a legmodernebb technikák segítségével vállalja a promóciós videók elkészítését. Szolgáltatásunk a 20-30 másodperces hosszúságú tartalmak 5 legnépszerűbb videó megosztó portálra való feltöltését, valamint a linkmegosztó- és közösségi oldalakon történő népszerűsítését is tartalmazza.

11. Hirdetés feladása – Hagyományos technikák online köntösben

Nem túlzás azt állítanunk, hogy az apróhirdetések kortalan és töretlen népszerűségnek örvendenek. Mivel a világháló az emberek többsége számára a különféle oldalakon való keresésről, szörfözésről szól, így a felhasználók szeretnek böngészni a kedvező áru, illetve az akciós ajánlatok között.

Míg az apróhirdetések kedvező hatással lehetnek weboldalunk látogatottságára, másodlagos előnyként a keresőmotorok támogatását is elnyerhetjük. Azokról az oldalakról, ahol szerepel hirdetésünk, így nagyobb eséllyel fognak a felhasználók a mi honlapunkra is rátalálni, az általunk hirdetett termékeket, valamint szolgáltatásokat pedig a keresők is előrébb rangsorolhatják. Fontos tudnivaló ugyanakkor, hogy az apróhirdetések feladása elsődlegesen a látogatók szerzésére irányul, s ezektől csak járulékos előnyként remélhetjük a pozíció javulását.

Cégünk minden esetben kézzel végzi az online apróhirdetések feladását, amelyek 30 nap időtartamig érvényesek. A szerződésben 100 db apróhirdetés feladására vállalunk kötelezettséget, amelyek igény szerint meghosszabbíthatók.

12. Dokumentumok megosztása és közösségi linképítés – A komplex megoldások kedvelőinek!

Hasonlóan a keresőoptimalizálás legtöbb területéhez, napjainkra a linképítési módszerek is teljes mértékben átalakultak. Ma már nem egyetlen technika alkalmazásától lesznek eredményesek SEO törekvéseink. Sokkal inkább igaz, hogy a sikerhez komplex linképítési fogásokat kell alkalmaznunk.

Cégünk az aktuális SEO trendekhez igazodva folyamatosan korszerű és biztonságos megoldások kínál a linképítéshez. A hivatkozások népszerűsítéséhez alapvetően két csomagot ajánlunk:

1. Ügyfeleink instrukciói alapján újságíró kollégánk egyedi magyar vagy angol nyelvű 300 szavas terjedelmű cikket ír. Az írás Ön által választott kulcsszavakra, valamint témára nézve egyaránt releváns lesz. Az elkészült cikket – képekkel, valamint az oldalra mutató linkekkel kiegészítve – a 20 legnépszerűbb dokumentum megosztó oldalakon népszerűsítjük. Ezen oldalak mindegyike magas – PR6 és PR10 közötti – PageRank értékkel rendelkezik.

2. Cégét, illetve honlapját 20 db rendkívül értékes – PR8 és PR10 közötti PageRank értékkel bíró – közösségi oldalon regisztráljuk, valamint a rendelkezésünkre álló adatok alapján ezeken az oldalakon a vállalkozása profilját is elkészítjük. Szolgáltatásunk ezekben a profilokban az oldalra jellemző legfontosabb 2-3 link megosztását is tartalmazza.

Pontkom Stúdió Kft

Sikerre visszük honlapját!

A Pontkom Stúdió Kft. több éves tapasztalatának köszönhetően pontosan tudja, hogy mi szükséges a sikeres online jelenléthez. Cégünk minden kis-és középvállalkozás honlapja számára hatékony optimalizálási és fejlesztési tervet kínál. Az optimalizálás során 100 százalékban etikus, white-hat SEO módszereket alkalmazunk. Mivel eddig tevékenységünk során már több, mint 5000 ügyféllel dolgozhattunk együtt, így olyan megoldásokat tudunk Önnek is kínálni, amelyek a lehető legteljesebb mértékig figyelembe veszik az adott vállalkozás sajátosságait.

Munkánk során arra törekszünk, hogy professzionális szolgáltatásokat és teljes körű megoldásokat nyújtsunk minden ügyfelünk részére, hiszen jelmondatunk is ezt tükrözni:

A Pontkom Stúdió – A keresőmarketing szakértője!

Címkék: seo keresőoptimalizálás online marketing linképítés pontkom stúdió kft

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

2012.04.25. 08:49 :: xhuhu

Pontkom Stúdió Kft.
Sikerdíjas keresőoptimalizálás
http://www.keresooptimalizalas.org/

Napjainkban az Internet világát dinamikus fejlődés és rendkívül gyors változás jellemzi. Bizonyára Ön is tapasztalta már a világhálón levő fokozott versenyt, ahol csak azok a cégek tudnak érvényesülni, amelyek a lehető leggyorsabban tudnak alkalmazkodni az egyes változásokhoz. Keresőoptimalizálási szolgáltatásunk segítségével most az Ön vállalkozása is a legjobbak között lehet!

Vállalkozása sikerének kulcsa – a jó helyezés elérése!

Tudta, hogy a keresők rangsorában való jó helyezés létfontosságú szerepet játszik? Az internetes felhasználók 90 százaléka ugyanis a különböző keresőprogramokon (Google, Bing, stb.) keresztül fogják honlapját megtalálni. Az emberek ugyanakkor csupán az első húsz találatból fogják kiválasztani azt a céget, amelynek termékét megvásárolják, illetve szolgáltatását igénybe veszik. Egyszóval: minél jobb helyezést tud elérni a találati listában, annál nagyobb forgalmat, konverziót remélhet.

Ismerjék meg minél többen honlapját!

A Pontkom Stúdió Kft. keresőoptimalizálási szolgáltatása segítségével honlapja vonzóbb lesz a felhasználók számára. A professzionális linképítésnek köszönhetően sokkal több, releváns oldalról szerezhet hivatkozásokat weboldalára, így akár meg is sokszorozhatja honlapja forgalmát. Az igényesen kialakított és releváns tartalommal rendelkező felhasználóbarát weboldal hatására pedig jóval hosszabb időt fognak a látogatók az Ön oldalán tölteni. A több elégedett látogató pedig több ügyfelet jelent.

Pontkom Stúdió Kft. – A webstratégia szakértői!

Cégünk 2005-től folytat sikerdíjas keresőoptimalizálást. A Pontkom Stúdió Kft. fő tevékenységi köre a számítástechnika, amely a keresőoptimalizálás mellett, magában foglalja a honlap készítést, a tanácsadást, valamint a tárhely- illetve domain regisztrációt is. Cégünk Hivatalos Domain Regisztrátor. Mivel teljes munkaidőben és hivatásszerűen foglalkozunk keresőoptimalizálással, így nyugodtan ránk bízhatja honlapja optimalizálását. Tevékenységünk eredményességét ügyfeleink elégedettsége jelzi. Eddigi pályafutásunk során, több mint 6000 ügyféllel dolgozhattunk együtt, amely kliensek legnagyobb része évek óta meglevő ügyfelünknek számít.

Kezébe adjuk a siker kulcsát!

Az ügyfeleinkkel való kapcsolatban a bizalom és a nyitottság magától értetődő számunkra. Szeretné tudni, mi kell egy sikeres weboldal létrehozásához és működtetéséhez? Mi elmondjuk Önnek, valamint kérésére be is állítjuk oldalát. Segítségünkkel nem csak új látogatókat, hanem új ügyfeleket is szerezhet, hiszen legfontosabb szempontunk, hogy Ön profitálhasson honlapja első helyezéséből!

Velünk hosszú távon is a legjobbak között lehet!

Bizonyára Ön is találkozott már olyan SEO cégekkel, akik egy hónapon belül azt ígérték, hogy az első találati helyre juttatják oldalát. A legtöbbször tisztességtelen technikák alkalmazásával elért "villámeredmények" azonban nem lesznek tartósak, rosszabb esetben pedig akár helyrehozhatatlan károkat is okozhatnak weboldala számára. Mi nem ígérünk olyat, amit nem tudunk megtartani! A keresőoptimalizálás során weboldalát a választott kulcsszavakra fokozatosan léptetjük előre a keresők listáján. Mivel munkánk során kizárólag tisztességes, White-hat SEO technológiákat használunk, így nem fordulhat elő, hogy a keresőmotorok megbüntessék oldalát.

Lépjen költséghatékonyan előre!

A Pontkom Stúdió Kft.-nél többféle keresőoptimalizálás-megbízás közül választhat. A különböző SEO csomagokkal az induló kisvállalkozásoktól kezdve, az évek óta működő nagy cégekig biztosan megtalálhatja az Ön cége számára leginkább megfelelő megoldást. Próbálja ki sikerdíjas keresőoptimalizálás megbízásunkat! Itt ugyanis csak abban az esetben kell fizetnie, amennyiben honlapja a megadott időn belül az első tíz találat között szerepel.
Tevékenységünkre garanciát vállalunk, az elért eredményekről pedig heti rendszerességgel részletes tájékoztatást is küldünk.

Sikerdíjas Keresőoptimalizálás Garanciával.

Címkék: seo keresőoptimalizálás keresőoptimalizálás sikerdíjas seo optimalizálás